Nr Użytkownika: 46 Dołączył: 05 Kwi 2007 Posty: 1539
Status: Offline
Wysłany: 05-06-2008, 12:16 Montreux Volley Masters + Kwale ME
Niemki - Serbki 1 1.45
Zdecydowanie gram Niemki, wczoraj rozegraly dobry mecz mimo oslabien. Serbki tez troche zaskoczyly ale to wina glownie przestojow w grze Chinek. Prowadizly Azjatki 2:0 i doprowadizly do TB, Serbia gra w zasadzie 2 skladem, dokladam Wloszki z Holenderkami za 1.15
ako: 1.66 2/10
Ostatnio zmieniony przez sly 06-06-2008, 11:56, w całości zmieniany 1 raz
Ja rowniez gram na Niemki @1.52 mimo ze nie bardzo interesuje sie kobietami (oczywiscie chodzi mi o siatkowke) ale oceniajac po tym co sie wczoraj wydarzylo to wieksze szanse daje Niemkom na wygranie tego meczu. Serbia co prawda troche zaskoczyla ugrywajac dwa sety Chinkom ale to nie znaczy ze dzisiaj musi byc podobnie...Ja licze na zwyciestwo Niemek 3-1
Niemki 3-0
Ostatnio zmieniony przez Slawek_kk 06-06-2008, 20:37, w całości zmieniany 2 razy
Nr Użytkownika: 46 Dołączył: 05 Kwi 2007 Posty: 1539
Status: Offline
Wysłany: 06-06-2008, 12:07
Dzis kwale kobiet do ME:
Chorwacja - Finlandia 1.27
Czarnogora - Izrael 1.50
Bialrus - Wegry 1.15
Bialorus gra u siebie, nie powinna miec zadnych klopotow ze slaba reprezentacja Wegier, Chorwatki sa bardzo mocne, mlody zespol i dwie gwiazdy, przede wszystkim srodkowa Maja Poljak nie do zatrzymania, dobry sezon w Foppapedretti Bergamo, teraz bedzie grac w Turcji z Fenerbahce, no i oczywiscie Popovic. Finlandia to nie ta siatkarska liga, licze na 3-0, 3-1. Najbardziej zaciety moze byc mecz w Izraelu i to chyba jedyny ich atut, wlasna hala, po za tym rep. Czarnogory sa lepsze i mysle, ze to udowodnia.
Dzisiaj przewiduje same "jedynki" w turnieju Masters. Jakos nie widze zadnej niespodzianki, jedynie najtrudniejszym meczem beda Kubanki...Bo Niemki nawet dobrze graja ale wystarczy ze Kubanki powtorza mecz z wczoraj gdzie wygrali 3-1 z Chinkami. Podobno grali niesamowite i na wysokim poziomie. Po tym meczu staly sie faworytkami tego turnieju i maja duze szanse aby go wygrac. Chinki po wczorajszej przegranej czas na wygrana, tym bardziej tak dobrej druzynie nie wypada przegrac z slabo spisujaca Holandia gdzie wczoraj nie mialy zadnych szans z Wloszkami. Wloszki wczoraj odrzucily od siatki Holenderki i to bylo kluczem do sukcesu, mam nadzieje ze dzisiaj to samo zrobia z Serbkami.