Wiek: 25 Nr Użytkownika: 487 Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 1231
Status: Offline
Wysłany: 05-11-2009, 09:00 Lay - giełda zakładów
Od jakiegos czasu gram na gieldzie zakladow Betsson Wiem ze na betfair jest duzo lepsza ale niestety nie moge jakos tam wplacic kase ale nie wazne Moje spostrzeznia sa takie Bardzo czesto zaklady wchodza bezstresowo ale.. Nie mozemy grac wynikow ktore najczesciej padaja czyli 0:0 1:0 0:1 (oczywiscie gram tylko pilke) Nie mam jakis szczegolnych kursow wymaganych gram to co mi sie wydaje i nie patrze na zysk (niestety czasem chciawosc bierze gore) Po okolo tygodniu gry moj zysk wyniosl 500% a wiec bardzo wysoko Stawki nie sa wysokie tzn Zaczalem od 40 zł a wczorajszasuma jaka mialem na koncie bylo 218zł czyli dosc dobrze Oczywiscie kase wyplacilem i zostawialem na kolejne kroki 48 zł i od tej sumy zaczynam Przez tydzien gry doszedlem do 16 kroku grajac caly czas full stake Jak sie okazuje jest mozliwe trafieniu tylu zakladow pod rzad Jeszcze dzis zaczniemy kolejne zmagania AHA i musze podkreslic ze jest to gra dla wytrwalych bo zyski na koncie widoczne sa dopiero po kilku dniach gry
Wysłany: 08-11-2009, 13:15
rat ktrotko mowiac grasz na zaklad ktory nie padnie czyli
Genoa - Lille lay 2/2 po kursie 9,2
w tym przypadku gralem ze mecz nie bedzie mial takiego przebiegu ze lille wygra do przerwy i wygra caly mecz
Wysłany: 12-03-2010, 08:41
nie bde zakladal nowego tematu bo bez sensu Postaram sie wpisywac wszystkie typy z betfair Gram od jakiegos tyg i moje konto sie powiekszylo o 50% a wiec zaczaynamy z saldem 60 ojro i jedziemy Codziennie 1-2 typy w weewnd cos wiecej jeszcze dzis typ