Nr Użytkownika: 155 Dołączył: 10 Kwi 2007 Posty: 455
Status: Offline
Wysłany: 23-03-2008, 18:41
Swindon - Coventry 1 @ 1,7 SB 57-35
Dlugo zastanawialem sie nad tym typem .Otoz na papierze lepszym skladem dysponuja goscie , jednakze wlasny tor, to spory hc w tym sporcie, w dodatku goscie znajac swoja wartosc, dzisiaj moga w miare mozliwosci pilnowac wyniku , by byc blisko remisu.Jutro bowiem dojdzie do rewanzu i juz tam zdecydowanym faworytem bedzie druzyna Coventry, ogolnie trudny mecz dzisiaj do typowania , ale sklaniam sie na minimalne zwyciestwo gospodarzy.
ps. Taki wynik , to przyznaje - szok, liczylem na bardziej wyrownane spotkanie.Swoja droga to strasznie nierowno jezdzi Stead , kiedys u siebie 12pkt (3,3,3,3) a tu lipa, ale dzisiaj tylko w ekipie gosci Janniro pojechal super, reszta b. slabo, no moze jeszcze Harris 9pkt , ale w 6-sciu biegach - stac go na lepszy wynik.
Wysłany: 24-03-2008, 19:03
Coventry - Swindon+15,5 2 @ 1,85 bwin 52-41
Licze ze przewaga 22pkt z pierwszego meczu troszke oslabi morale gospodarzy.Goscie moga sobie pozwolic na wysoka porazke , ale chyba nie pozwola sie tak rozkrecic zawodnikom Coventry, by ci byli bliscy odrobienia tak ogromnej straty z 1-szego meczu.
ps. ciekaw jestem jak bedzie , bo kusilo mnie zagrac na Ipswich+6,5 , ale troszke sie wydygalem , zobaczymy co by bylo... No szkoda ze sie nie skusilem hc+6,5 by wszedl , a na dobra sprawe gdyby nie slabsza postawa Hampela i Johnstona(obaj zdobylo po 5 pkt), to Ipswich moglo ten pojedynek wygrac, no ale to taka zabawa i ...gdybanie po fakcie.
Wysłany: 26-03-2008, 18:49
Poole - Swindon+14,5 2 @ 1,9 bwin 54-39 (54-53,5)
Przyznam, ze zastanawialem sie grac Swindon+13 w SB , ale bwin wystawil wyzsza linie.Przy odrobinie szczescia mysle ze sa w stanie uciulac wymagana ilosc pkt.Liczylem mozliwa ilosc pkt obu ekip i wyszlo mi tak 50-40 lecz mozliwe ze troszke sie pomylilem i moze sie skonczyc.np 52-38 ale jesli Adams pojedzie dzisiaj wyjatkowo dobrze, to z jokera dojda 3p. wiec 52 - 41 , oczywiscie jest tez mozliwosc ze goscie dostana baty , ale ja wierze ze tak wielkiego lania nie bedzie.Dzisiaj typ oparty na ...matematyce i moich wyliczeniach ,obym nie musial wrocic do szkoly .Nie twierdze ze typ okaze sie trafnym , ale Swindon scigali sie na trudnych torach w Eastbourne i Coventry i przegrywali , ale potrafili zachowac twarz, oba mecze porazki w stosunku 52-41 oby i dzisiaj skonczylo sie podobnie!
ps. taka porazka boli , zabraklo 1 pkt, szkda i zal ze Adams w 15-ym przyjechal drugi , no ale bywa i tak pojechal genialnie.McGowan slabiutki, objezdzali go na dystansie
Wysłany: 27-03-2008, 20:12
Swindon -4,5 - Poole 1 @ 1,85 bwin 46-44 (46-48,5)
Wczoraj baty Swindon chycil , nie moge przebolec otatniego biegu wystarczylo 3-3 i moje hc by weszlo ,ale trudno.Mimo iz na pierwszy rzut oka w druzynie dzisiejszych gospodarzy jada 'kelnerzy" z wyj. Adamsa, to wlasny tor zrobi swoje i uwazam ze wynik bedzie po mysli miejscowych, jest w Bet365 win Swindon @ 1,5 ale ja ryzykuje z -hc-4,5 na gospodarzy.
Swindon - Poole 1 @ 1,5 bwin 20j. 46-44
coz , ryzykuje wygrana gospodarzy, wierze ze w duzynie gosci pogubia sie 'nasi" a wierze w S.Aldena , powinien dobrze dzisiaj zapunktowac, a reszta powinna sie 'dostroic'
Troszke ryzykowny typ , ale kusi mnie by sprobowac
zwyc. 2-ego biegu - gospodarze @ 2,2 bwin 3-3
obsada; Pijper,Suchecki, Alden, Eriksson
Tu pojada 'bolki', ale wierze ze wygra bardzo chwalony przez samego Adamsa Alden, a moze jakims sposobem "pinda' Pijper dojedzie na 3-cim m.
Wysłany: 28-03-2008, 20:47
Nie mam cos dzisiaj wielkiego przekonania do meczy i wybralem tylko jeden typ z meczu Coventry - Belle Vue
zwyc. 1-szego biegu - J.Crump @ 1,6 SB
Co do zwyciestwa w meczu , to faworyt jest jeden, oczywiscie sa to gospodarze , ale cos nie mam wielkiego przekonanai by zagrac ich z hc-11,5.Wszystko wskazuje ze powinno byc srogie lanie, ale jesli Crump zdobedzie ok 16pkt, Gjedde 9-10 Screen 7-8 + pare pkt. 'Bolkow', to moze byc goraco.Wim ze sporo osob to gra , wiec zycze szczerze by typ wszedl , ja jakos nie mam zdania i nie "czuje' tego meczu.Jesli druzyna gosci na poczatku chociaz ma sie trzymac , to Crump 'musi" wygrac 1-szy bieg, jesli tak sie nie stanie , to bedzie...wielkie lanie.
ps , zle sie dzieje , troszke sie pogubilem
bilans trafione/pudla 12/7
Ostatnio zmieniony przez wasp 29-03-2008, 17:34, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 29-03-2008, 17:33
Richardson 9,5 over @ 1,8 unibet
Richardson - Bjerre 1 @ 1,85 unibet
Licze na mocne uderzenie dzisiaj druzyny Eastbourne , a takze samego Richardona.Uwazam ze mimo dobrych checi, Bjerre dzisiaj zbyt wiele nie zwojuje, oby!
Ostatnio zmieniony przez wasp 31-03-2008, 22:49, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 29-03-2008, 17:53
M.Risager 5,5 under @ 2,0 unibet
Risager w pierwszych 3 swoich biegach bedzie mial b. wymagajacych rywali i licze ze jego zdobycz pkt. bedzie mizerna , a tak juz w ogole jakos jego obecna forma mnie nie przekonuje, jak i calej druzynyz jednym wyjatkiem(Andersen).Risager moze w 14 biegu cos wskorac , ale moze Woodward lub mlody Gustafsson nie dadza sie latwo ograc.
Ostatnio zmieniony przez wasp 31-03-2008, 22:49, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 29-03-2008, 18:45
H.Andersen 12,5 under @ 1,75 unibet
Typ troszke ryzykowny , bo jak tu nie patrzec Andersen to scisla czolowka Swiatowa.Licze jednak iz na poczatku sezonu,az tak mocno nie zaszaleje, tak bynajmniej pokazuja jego ostatnie wyjazdowe mecze.W dodatku ma sie z kim scigac , Nicholls, Richardson , a moze i Kennett sprawi niespodzianke przyjezdzajac przed dunczykiem.Licze tez ze jesli beda goscie wysoko przegrywac , to troszke odejdzie ochota do walki Andersenowi , ale .... to tylko moze.Jednak tak czy siak , nawet tak wspanialemu zawodnikowi nie jest latwo na wyjezdzie zrobic 13 pkt, majac za rywali w/w zawodnikow Eastbourne.No zobczymy , jak bedzie.
Ostatnio zmieniony przez wasp 31-03-2008, 22:50, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 31-03-2008, 15:47
Coventry - Eastbourne+11 2 @ 1,85 Bet365
Druzyna gospodarzy na swoim torze jest piekielnie mocna, ale i goscie maja w swoim skladzie dobrze ostatnio jezdzacych ; Richardsona , Kennetta, Woodwarda , no i oczywiscie licze na przebudzenia Nichollsa, gorzej sprawa ma sie z rezerwami , ale i oni mysle pare oczek dorzuca .Licze na zwyc. Coventry , ale raczej batow nie powinno byc, a wynik 50-40 mysle realny i wszyscy beda zadowoleni oby!
Ostatnio zmieniony przez wasp 31-03-2008, 22:50, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 31-03-2008, 16:48
Richardson 8,5 over @ 1,95 exp.
obym tylko sobie nie wykrakal , ale myslalem po 3,3,3,3=12pkt u siebie , to teraz na wyjezdzie przywiezie....5pkt, jednak Lee jezdzil tak w ub roku , mysle ze stac go na 9pkt.No zobaczymy
Wczoraj o maly wlos a skusilbym sie na hc+11,5 na wilki a ci sromotnie przegrali w Poole 31-62, ale mysle ze porazka byla zbyt surowa.Nie wiem czy np.w jakim stanie byl tor, czy przypadkiem nie po opadach deszczu itd. wowczas zawsze przewage maja gospodarze, bo trudno mi wytlumaczyc tak wielka kleske.Moze tez po nokaucie w 2-ch pierwszych biegach nie bylo szans na win, a bonus przyznawany jest tylko za win ma wyjezdzie , tak wiec nie bylo czego bronic.Dzisiaj sprawa ma sie troszke inaczej bowiem za 4 dni dojdzie do rewanzu. Zdaje sobie sprawe ze typ ryzykowny, ale wilki maja w swoim skladzie dobrych zawodnikow, oby tylko dobrze byli spasowani z torem.W Ipswich tak naprawde to Swiderski, Hampel i Louis pokazali do tej pory dobra klase,a pozostali juz tak nie blyszczeli, mowa o : Miskowiaku, Johnstonie, Schrammie, troszke jeszcze moze uciulac pkt. T.Kroner.Jednak licze ze wielkiego lania nie bedzie , oby!
Wysłany: 04-04-2008, 20:16
Coventry - Ipswich+7,5 2 @ 1,8 bwin
Przyznaje ze dzisiaj mam spore klopoty z typowaniem ,w obu meczach.Zdecydowalem sie na hc+7,5 na 'polski" zespol, oby nasi chlopcy sie spisali.Trudny to mecz do typowania , bowiem gospodarze sa bardzo podraznieni ostatnia porazka u siebie z Eastbourne, ale skoro w poprzednim meczu goscie wywiezli 3 pkt , to i 'Wiedzmy' mysle sa w stanie dotrzymywac kroku zespolowi Coventry.Oby tylko Jarek po wczorajszym kapitalnym meczu nie spuscil z tonu. Bedzie ciezko , czuje , ale licze na odrobine szczescia.Do pelni szczescia potrzebne 42 oczka bez jokera , moze sie uda.Troszke obnizyl loty Swiderski , ale lepiej zaczyna sie spisywac Miskowiak , no zobaczymy, licze ze swoje pkt przywiezie rutyniarz Louis
Wysłany: 05-04-2008, 18:15
wasp napisał/a:
Coventry - Ipswich+7,5 2 @ 1,8 bwin 51-37
Przyznaje ze dzisiaj mam spore klopoty z typowaniem ,w obu meczach.Zdecydowalem sie na hc+7,5 na 'polski" zespol, oby nasi chlopcy sie spisali.Trudny to mecz do typowania , bowiem gospodarze sa bardzo podraznieni ostatnia porazka u siebie z Eastbourne, ale skoro w poprzednim meczu goscie wywiezli 3 pkt , to i 'Wiedzmy' mysle sa w stanie dotrzymywac kroku zespolowi Coventry.Oby tylko Jarek po wczorajszym kapitalnym meczu nie spuscil z tonu. Bedzie ciezko , czuje , ale licze na odrobine szczescia.Do pelni szczescia potrzebne 42 oczka bez jokera , moze sie uda.Troszke obnizyl loty Swiderski , ale lepiej zaczyna sie spisywac Miskowiak , no zobaczymy, licze ze swoje pkt przywiezie rutyniarz Louis
Wysłany: 05-04-2008, 18:19
Belle Vue - P'boro 1 @ 1,7 SB turniej nie doszedl do skutku
Turniej par to troszke loteria , niemniej stawiam na pare; Crump-Gjedde P'boro(Andersen - Bjerre) licze ze Bjerre sie troszke pogubi w tak doborowej stawce, no zobaczymy ,ale oby sie to potwierdzilo.
Ostatnio zmieniony przez wasp 06-04-2008, 20:40, w całości zmieniany 1 raz