Vendetta Picks Strona Główna  
  Vendetta Picks
livescore  Livescore    http://vendetta-picks.net/czat Czat    Szukaj  Szukaj    Użytkownicy  Użytkownicy   

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Private Picks » "joker"
"joker"
Autor Wiadomość
@Vendetta 

Nr Użytkownika: 3

Status: Offline

Wysłany: 03-12-2009, 18:08   

Wielka szkoda. Rzeczywiscie nowy wlasciciel dał dupy na calej lini..... i troche w tym mojej winy bo zaufalem jemu i planowi, ktory mi przedstawil. Teraz postanowilem wziac sprawy w swoje rece ale bez osob takich jak wasp nie damy rady. Koncowka roku to martwy okres dla powaznych graczy ale mam nadzieje ze wraz z nowym rokiem powrocimy do systematycznej pracy i to forum nie umrze.... W koncu tyle tutaj zostawilismy swojej pracy ze glupio tak to zostawic.
Ja dalej podtrzymuej swoja zdanie o tym ze ja juz nie dam rady prowadzic tego forum i mam nadzieje ze nowy wlasciciel sie szybko "ogarnie" ale do tej pory sprobuje przywrocic to forum do tzw. zycia i licze na Waszą pomoc bo bez niej napewno nie dam rady

+wasp

Nr Użytkownika: 155

Wysłany: 05-12-2009, 20:11   

snooker zaklad live przy wyniku 4-2 dla Cope

Zwyc. meczu Selby - Cope 1 @ 2,62 bet365 5/10 <plus> 9-8
Ostatnio zmieniony przez wasp 19-12-2009, 09:41, w całości zmieniany 2 razy  

+wasp

Wysłany: 06-12-2009, 09:32   

M.S. kobiet w pilce recznej

Australia+27,5 - Austria 1 @ 2,0 unibet 5/10 godz.rozp. 10.00 <minus> <czerwona>

Australia 10,5 over @ 1,85 6/10 tobet <minus> zabraklo 1 bramki

Przyznam ze typy troszke na ..."czuja" gdyz malo wiem o repr. Australii, nie bylo zbytnio czasu by przesledzic ich wyniki itp.Jednak skoro graja w tak elitarnym gronie(chociaz pewnie mialy latwe rywalki w eliminacjach), cos tam raczej graja.Ich rywalki to znowu nie jakas Swiatowa potega, licze tez na to ze maja cos w swoich genach z ekipy Niemiec(zart), a to by oznaczalo ze umieja kalkulowac , tym samym na samym rozpoczeciu Mistrzostw nie ma co grac na 100%.Turniej dlugi i wyczerpujacy wiec moze gdy bedzie duze prowadzenie , trener wstawi rezerwy-oby! Troszke to wszystko naciagane , ale hc+27,5 w moim odczuciu dosc wysoki , a jak bedzie - juz wkrotce sie okaze , oby po mojej mysli.
Ostatnio zmieniony przez wasp 19-12-2009, 09:42, w całości zmieniany 2 razy  

+wasp

Wysłany: 19-12-2009, 09:40   

Vita Semerenko - Tina Bachmann 2 @ 1,75 expekt <minus>

Bachmann w Hochfilzen spisywala sie calkiem dobrze, zarowno na strzelnicy , jak tez w samym biegu.W sprincie byla 5-ta (strzelanie na czysto) ze strata 56s. , podczas gdy rywalka rowniez strzelala na 'czysto' ale stracila 1.41 s. oczywiscie to niczego nie przesadza , ale moja faworytka w sprincie jest dzisiaj Niemka.

ps. cos nie mam farta ostatnio , badz tez typuje do d... bani.Nie ma tu co zganiac na warunki , na trasie - strzelnicy , bo te byly rowne dla wszystkich i te najlepsze nie mialy z tym wiekszych problemow.Szkoda ze Bachmann spudlowala az 5 razy , podczas gdy rywalka tylko 1 raz- bo biegowo , mimo 4-ech (wiecej) rund karnych , stracila do Ukrainki 'tylko" ok. 1.15 sek.
Ostatnio zmieniony przez wasp 19-12-2009, 11:49, w całości zmieniany 1 raz  

majkello 

Nr Użytkownika: 438

Wysłany: 19-12-2009, 13:29   

Waspi widzę, że nadal podajesz typy, to bardzo dobra wiadomość. Mam nadzieję, że nie opuścisz V-picks i przetrzymasz z nami ten fatalny okres. Miejmy nadzieję, że forum się reaktywuje. A Twoje odejście napewno nie pomogło by temu portalowi. Pozdrawiam.

+wasp

Wysłany: 19-12-2009, 15:56   

Dzieki Vendi i Majkello za dobre slowo.Teraz troszke wyjasnien , pol zartem - pol serio.Gdy nasz kapitan (Vendi) oddal stery naszego okretu mlodemu i niedoswiadczonemu nastepcy(nowy wlasciciel forum), a ten z braku doswiadczenia , a moze i checi - ladowal nas na gore lodowa - postanowilem dac ...dyla :lol2: .Spuscilem szalupe, ale....wowczac do akcji wkroczyl 'stary' kapitan i wspanialym manewrem uratowal nas wszystkich.Ku mojemu zdziwieniu pojawily sie tez najwazniejsze osoby na tej 'lajbie" tj. Wspomniany kapitan , Majkel NBA i wiele jeszcze waznych osob w tym nasza "wisienka" na torcie Stewardessa (chyba tak sie to pisze hehe)-Ewa.Tak wiec mimo iz nadal plyniemy na trudnych i niebezpiecznych wodach , to chyba najgorsze juz przezylismy.Wiec jak dlugo beda w/w osoby tu goscic , to i ja nie zrejteruje.Kiedys juz mialem o tym napisac ale ostatnio wracam bardzo pozno do domu tj. ok. godz 18-19 ej, stad moja ograniczona obecnosc w temacie.Coz w tej chwili bede tylko podawal typy na weekend (oby z lepszym skutkiem), a za miesiac 1,5 juz rusze sie bardziej energicznie.Pozdrawiam Wszystkich i zycze samych trafnych typow-powodzenia! <wygrana>

+wasp

Wysłany: 19-12-2009, 21:10   

Skardino - Semerenko Vita 1 @ 2,3 unibet <minus> 15m.-13m.

Raz jeszcze probuje grac przeciw Ukraince.Obie panie maja bardzo dobra skutecznosc na strzelnicy ; Skardino 89% Semerenko 84%.Dzisiaj w sprincie Skardino celowala bez pudla , podczas gdy rywalka pomylila sie tylko 1 raz i wystartuje do jutrzejszego biegu z 25sek. strata do Skardino.Po dzisiejszych zawodach wyglada ze obie zawodniczki sa w podobnej formie biegowej a takze strzeleckiej, a jesli tak to uwazam ze po takim kursie mozna sprobowac, tym bardziej ze w poprzednich zawodach (Hochfilzen) Skardino sobie b. dobrze radzila i w biegu i na strzelnicy , tak wiec do boju Skardino!
Ostatnio zmieniony przez wasp 23-12-2009, 20:39, w całości zmieniany 1 raz  

+wasp

Wysłany: 01-01-2010, 11:37   

G.Schlierenzauer zwyc. dzisiaj Ga-Pa - TAK @ 4,75 unibet 6/10 <plus>

G.Schlierenzauer - S.Amman 1 @ 2,2 bet365 <plus> 1m.-3m.

Uwazam ze ostatnia wpadka mlodego austriaka w poprzednim turnieju to nic , tylko wypadek przy pracy.Zreszta slabsza postawa byla zapewne spowodowana klopotami zdrowotnymi(podobno jakies problemy zoladkowe), ale juz na ostatnim treningu pokazal klase i po takim kursie sprobowac mozna , zagrac na tego cholernie ambitnego zawodnika, wiem ze bedzie walczyl o zwyciestwo i oby mu sie to udalo , chociaz...to nie jest moj ulubiony zawodnik , ale bede dzisiaj trzymal kciuki za niego.Moze to dziwne , ale najbardziej obawiam sie ze czarnym koniem moze byc ...Ahonen , ale to tylko takie moje przeczucie.
Ostatnio zmieniony przez wasp 01-01-2010, 16:42, w całości zmieniany 1 raz  

+wasp

Wysłany: 01-01-2010, 11:45   

a, ...skoro "czuje' Ahonena to jeszcze:

Ahonen - Koch 1 @ 1,65 unibet <plus> 6m.-12m.

ps. no nareszcie po moich blamazach jakis godny wynik, chociaz musze przyznac dopisalo szczescie , bo po kapitalnym skoku i rekordzie skoczni Ammana(143m), troszke mi szczeka opadla , ale skonczylo sie ok."Zdziebko" wiecej spodziewalem sie po Ahonenie , ale i tak ogolnie spisuje sie b. dobrze 2m i 6m. to godne odnotowania rezultaty.Mam nadzieje ze dzisiejsze wyniki pozwola mi wrocic na wlasciewe tory w typowaniu....- oby!

ps2 dzieki Lekarstwo44 za dobre slowo .Pozdrawiam i powodzenia Wszystkim w Nowym Roku !
Ostatnio zmieniony przez wasp 01-01-2010, 16:50, w całości zmieniany 1 raz  

lekarstwo44

Nr Użytkownika: 1513

Wysłany: 01-01-2010, 16:41   

Wasp graty za typy :P :P

+wasp

Wysłany: 05-01-2010, 21:10   

Biatlon - sztafeta pan sroda godz.14.15

Francja - Szwecja 1 @ 1,7 tobet 6/10 <plus> 3m.-5m.

Stawka tylko 6j. bo raz : nie jestem az takim ekspertem z biatlonu dwa; to biatlon , warunki na trasie , strzelnicy , trzy; to zawody ...pan ;) .W moim odczuciu faworytkami sa francuzki , mimo iz ostatnie zawody zakonczyly sie (prawie zadna roznica sek.)
http://services.biathlonr...910SWRLCP02SWRL
ale...to "zabki" wiecej czasu zmitrezyly na strzelnicy, bo mialy 7 dobieran , podczas gdy szwedki 'tylko' 3 . W dodatku licze ze jutro 'czysta" wowczas ( 0 pudel na strzelnicy miala) hogberg zastapi Domeil (69% na strzelnicy) i tu licze ze moze szwedka zaliczy pudla , a moze i nawet runde karna."Zabki' od dluzszego czasu startuja jednym skladem i to mysle dobrze im 'sluzy', taka stabilizacja.
http://services.biathlonr...910SWRLCP04SWRL

Myslalem podac tu tez typ z betako na : francja m.1-3 , @ 1,9(1,71), bo rosjanki i niemki troszke pozmienialy sklady ale, ostatecznie odpuszczam.

ps. jeszcze tego typu nie zamieszczam na stronie glownej , czekam na cos lepszego by godnie wystartowac, niemniej mysle ze i ten typ ma dosc duze szanse powodzenia, ale jak wspomnialem to zawody ...pan wiec.....Dzisiaj podaje typ , gdyz jutro pozno wroce z pracy.Pozdrawiam i powodzenia!
Ostatnio zmieniony przez wasp 06-01-2010, 18:58, w całości zmieniany 1 raz  

+czuczu1910 

Nr Użytkownika: 487

Wysłany: 05-01-2010, 21:27   

wasp po pierwsze witaj wsrod zielonych

co do typu to zgadzam sie w 100% bo w sztafecie liczy sie stabilnosc a ta francuzki zwsze mialy w sztafecie Domeji i Nilsson to bardzo slabe zawodniczki Sofia nie dosc ze trsagicznie strzela to teraz jeszcze slabo biego takze ja kuje to dosc solidnie

+wasp

Wysłany: 06-01-2010, 21:48   

Biatlon - sztafeta panow czwartek godz.14.15

Norwegia - Austria 1 @ 2.0 unibet 5/10 <plus> 1m.-4m.

Biorac pod uwage fenomenalna ostatnio dyspozycje Austriakow typ wydaje sie bardzo ryzykowny, tym bardziej po ostatnim wynku sztafet

http://services.biathlonr...910SWRLCP02SMRL

ale...Austriacy wystepowali u siebie a jak wiadomo wlasny teren dodaje dobrym ekipom skrzydel , w dodatku norwegowie wystapil bez O.E.Bjoerndalena , a z pudlujacymi Bergerem i Osem.Na jutrzejsze zawody w skladzie 'awizowany' jest O.E.B i mysle ze po ostatnim slabszym wystepie skandynawow , czas sie zrehabilitowac , tym bardziej ze w Norwegii to sport...."narodowy'. Moze byc ciezko , ale po takim kursie uwzam warto sprobowac, bo tez moze przyjsc lekka 'zadyszka' Austrii.Duzo bedzie zalezec od postawy Boe , ale mam nadzieje ze upora sie z presja po tym jak wystapi w "olimpijskim' skladzie.

http://services.biathlonr...910SWRLCP04SMRL

ps. ciesze sie ze typ wszedl , gdyz pierwsza wczoraj mysla o graniu byl typ na Petkovic+1,5 seta z Hantuchova (@1,85 exp.) i ona niedosc ze ugrala seta , to gladko wygrala caly mecz 2-0 (6-4, 6-2), ale coz z tego skoro braklo u mnie zdecydowania i odpuscilem , czasem to zla wrozba , ale jednak norwegowie pokazali klase i wygrali sztafete.
Ostatnio zmieniony przez wasp 07-01-2010, 16:20, w całości zmieniany 1 raz  

+wasp

Wysłany: 12-01-2010, 19:25   

M.Williams - A.Carter 1 @ 3.0 2/10 sb <plus> 6-3

Juz po samych kursach widac ze Ali Crter jest tu zdecydowanym faworytem, ale cos malo jest sensacji jak do tej pory w Mastersie wiec , moze tym razem? Mark Wliiams drobnymi kroczkami ale robi postepy w swojej grze, w dodatku to snooker , a to dyscyplina w ktorej raczej nalezy unikac gry na zdec. faworytow , tym bardziej po marnych kursach.Duze znaczenie bedzie miala poczatkowa faza meczu , gdyz czesto Ali 'lubi' przegrywac , by po wznowieniu gry po przerwie , ruszyc do odrabiania strat.Uwazam ze jesli tak sie stanie , to Mark jest na tyle doswiadczonym graczem , ze nie da sobie odebrac zwyciestwa, oczywiscie to tylko gdybanie , bo jak wspomnialem faworytem jest Ali , jednak po cichu licze na sensacje!
Ostatnio zmieniony przez wasp 12-01-2010, 23:12, w całości zmieniany 1 raz  

+wasp

Wysłany: 16-01-2010, 12:50   

M.Williams - R.O'Sullivan 1 @ 3,75 bet365 1,5j./10 <minus> 5-6

M.Williams+2,5 -R.O'Sullivan 1 @ 1,83 bet365 3/10 <plus> 7,5 - 6

Czy Mark w starciu z najlepszym(w moim odczuciu) zawodnikiem snookera -ma jakies , nawet iluzoryczne szanse?Mysle ze tak , gdyz spogladalem w CV Marka i robi dobre wyniki w odstepach kilku lat tzn. co 2-3 lata wraca do swietnej formy.Ostatni znaczacy wynik zrobil , jesli sie nie myle w Chinach(win) w 2006r.Juz przed Mastersem dalo sie zauwazyc zwyzke formy Marka , a tu na tym turnieju pokonal faworyzowanych Cartera i Murphy'ego , wiec forma rosnie z dnia na dzien.Nie chce sie juz powtarzac ale jak juz wspomnialem Ronnie to geniusz snookera , ale w lidze....nie spisywal sie najlepiej w dodatku sprawy rodzinne(tata wyszedl z pudla) moga sprawic ze nie do konca bedzie mogl w glowie kontrolowac spotkanie.Stawki jednak niskie bo Ronnie - Rakieta to super gracz i roznie moze byc , ale mam nadzieje ze bedzie to wyrownane spotkanie - oby !

ps. Nie udal mi sie zbytnio wczorajszy dzien.Zawiedli mnie panowie (ze strony glownej) z biatlonu ;Hanevold i Greis - obaj slabo spisali sie na strzelnicy , jeszcze biegowo nie wygladalo to tak zle , ale rywale Jay i Summan byli zdec. lepsi na strzelnicy , coz tak to bywa i trzeba przyjac porazke z pokora.Super spisal sie Mark Williams toczyl wyrownany i pasjonujacy pojedynek, szkoda ze w decydujacej partii przy stanie 5-5 zabraklo odrobine szczescia, ale brawo Mark.Musze pzyznac ze popelnilem w typie z hc+2,5 na Marka drobny blad ze stawkowaniem i nie pisze tu po fakcie , ale stawka na ten zaklad mogla i powinna byla wynosic ok. 5j. a nie 3
Ostatnio zmieniony przez wasp 17-01-2010, 08:46, w całości zmieniany 2 razy  

Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Private Picks » "joker"