Vendetta Picks Strona Główna  
  Vendetta Picks
livescore  Livescore    http://vendetta-picks.net/czat Czat    Szukaj  Szukaj    Użytkownicy  Użytkownicy   

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Private Picks » "joker"
"joker"
Autor Wiadomość
+wasp

Nr Użytkownika: 155

Status: Offline

Wysłany: 05-04-2008, 19:09   

Eastbourne - Hammers 1 @ 1,75 SB :arrow: turniej odwolany

Najwyzszy czas by Richardson pokazal spore mozliwosci w tak elitarnym turnieju(chodzi o kilka glosnych nazwisk), nie tylko w lidze.Mysle ze dotrzyma mu kroku ,partner z pary czyli E.Kennett.Widzialem ten zestaw wczesniej , kurs byl 1,85 ale poprzedni typ wydawal sie pewiejszy , ale i ten wyglada ok.

Zawody odwolane-deszcz!!!
Ostatnio zmieniony przez wasp 06-04-2008, 20:41, w całości zmieniany 1 raz  

+wasp

Wysłany: 06-04-2008, 10:26   

Tarnow+6 - Z.Gora-6 2 @ 1,85 milenium :arrow: mecz odwolany

Wiem ze milenium wymaga bodajze 3 lub 4 zdarzen na kuponie(jesli jest typ z zuzla) , ale wybralem moim zdaniem 'bankiera' , wiec kazdy jesli zdecyduje sie na ten typ , to musi sobie juz sam od siebie dolozyc reszte zdarzen.Ja podaje ten typ , gdyz w moim odczuciu wart naprawde gry!
Ostatnio zmieniony przez wasp 06-04-2008, 16:04, w całości zmieniany 1 raz  

+wasp

Wysłany: 06-04-2008, 16:02   

alez jestem zly kurna mecz Tarnowa odwolany ech , to byl moj 'bankier" na dzisiaj

Leszno - Wlokniarz+9 2 @ 1,9 betgun <plus> 50-42(50-51)

Ciezki to moze byc mecz , ale Seba Ulamek bardzo bonczucznie sie wypowiadal ze jada powalczyc , ze o zwyc. zadecyduje ostatni bieg, troszke w to powiatpiewam , ale jednak stawiam ze goscie nie przegraja wiecej niz 8pkt.Cos mi sie wydaje ze ktorys z gospodarzy nawali, mysle o K.K lub Balinski, a u gosci Nicki wsparty Hancockiem i Ulamkiem bedzie sie dwoil i troil by walczyc o dobry wynik Wlokniarzy!No zobaczymy jak to bedzie, oby po mojej mysli

ps. Troszke fartownie , ale wazne ze weszlo.Przyznaje ze wiecej sie spodziewalem po G.Hanckoku i Richardsonie , ale ten drugi ,albo nie mial na tyle szybkie motory , lub tez moze jakas kontuzja sie przyplatala bo pojechal tylko 2 razy( 1,0).Natomisat w druzynie gospodarzy tak jak sie spodziewalem ze ktos nawali to chyba K.K bo stac go na wiecej zapewne niz 'tylko" 7 pkt. Ale sporo krwi napsul mi J.Pavlic , ten chlopak pojechal genialnie!!! 9 pkt (3,2,2,2) w 4-ch startach , no brawo, a ten bieg w ktorym pokonal na kresce G.Hanckoka - rewelacja!

bilans:traf./pudla 21/8

+wasp

Wysłany: 07-04-2008, 20:26   

N.K.Iversen 10 over @ 1,83 bet365 <plus> 14(3,3,3,3,2)

Patrzylem na biegi i Iversen raczej ma rywali do pokonania , jesli nic zlego sie nie przytrafi , to powinien te 11 oczek zdobyc.Inna sprawa ze jak super pojada Lindgren i Howe , to moze zabraknac miejsca w 15 biegu dla Iversena, ale z drugiej strony jesli w tych 4 -ch biegach zdobedzie okazala ilosc pkt. to raczej zostanie nominowany do biegu najlepszych dzisiejszego meczu.No zobaczymy jak to bedzie oby ok!

Belle Vue - Poole+4,5 2 @ 1,8 exp. <minus> 50-43(50-47,5)

Forsberg+1,5 - C.Holder 2 @ 1,85 SB. <plus> 6,5-8

Coz nie moglem sie zdecydowac na kogo w tym meczu postawic, bet365 ma hc+4 i pomyslalem jak gdzies bedzie +4,5 to ryzykuje na gosci.Uwazam ze mecz bedzie oscylowal ok. remisu.Licze ze swoje pkt. zrobia B.Pedersen, chociaz ten najwiecej razy ,mnie zawiodl, ale licze nz ok 10pkt, Watt juz zaczyna wracac do formy, K.Zabik + Holder, ale licze rowniez na ok 10pkt Erikssona( to suma pkt razem z r/r).No zobaczymy jak to wyjdzie , licze jednak na b.wyrownany mecz.Ktos pisal ze na BF jest hc+6,5 na gosci , wyglada fajnie , ale nie mam tam konta.Skoro goscie maja powalczyc to zdecydowalem sie zagrac rowniez na holdera, jeszcze w ub. roku taki zestaw bylby 'pewniakiem' bo nr. pod ktorym jedzie tj"5" mogl zastepowac "2", wiec jechalby 1 raz wiecej niz Forsberg , ale w tym roku nie wiem czy cos sie nie zmienilo w regulaminie, bo chyba w 2-ch meczach zawodnicy spod'5" nie byli wystawiani ani za "2" ani za "4" no chyba ze tak postanowil trener, albo ja cos preoczylem.Oczywiscie lepiej by bylo gdyby mogl zastepowac Skornickiego , ale to sie zobaczy.Tak czy siak ryzykuje.

ps. co do meczu , to chyba lepszym rozwiazaniem wydaje sie zagranie na czysta "1' tak jak Krzychu i Capone sugeruja.Ja swoje typy podalem tez w innym miejscu , wiec juz nie zmieniam, ale kolegow typ na "1" wydaje sie lepszym rozwiazaniem, a moze Wszyscy beda sie cieszyc?

ps. szkoda ze Bjarne nie dowiozl 1-szego miejsca w ostatnim biegu , bo Belle Vue by wygralo, a hc na gosci by mi wszedl , a tak kiszka.Jednak to drugi typ ktory sam dosc mocno spartolilem i tu moge miec pretensje do siebie, wybralem trudniejszy wariant , zamiast grac czysta"1" po fajnym kursie , no trudno.Tragedii dzisiaj nie ma , ale moglo byc super.

bilans traf.pudla 23/9

+wasp

Wysłany: 08-04-2008, 15:42   

P'Boro - Eastbourne +4 2 @ 1,875 SB <minus>

Cos ostatnio nie wchodza mi hc na gosci , mam nadzieje ze dzisiaj juz wkoncu sie uda.Mimo iz ekipa Eastbourne troszke oslabiona brakiem S.Nichollsa, to w jego miejsce Harris mysle ze troszke pkt. przywiezie.Przyznam ze Eastbourne bardzo mi sie podobalo w wyjazdowym meczu z Coventry, fajnie punktowali Richardson, Kennett, Woodward , mlody Gustafsson i oczywiscie Nicholls, ale mysle ze Bomber godnie go zastapi.W P'boro Andersen pewnie bliski kompletu dosc dobrze zapunktowac moze Bjerre, ale reszta juz zdecydowanie slabsza.Stawiam na gosci tym bardziej z dodatnim hc.
Ostatnio zmieniony przez wasp 08-04-2008, 22:33, w całości zmieniany 1 raz  

+wasp

Wysłany: 08-04-2008, 16:45   

D.King-2 - E.Kennett+2 2 @ 2.3 bet365 <plus>

Mysle ze warto po takim kursie zaryzykowac , mimo iz obaj moga jechac tylko po 4 razy, no zobaczymy,oby weszlo.
Ostatnio zmieniony przez wasp 08-04-2008, 22:33, w całości zmieniany 1 raz  

+wasp

Wysłany: 08-04-2008, 16:58   

Richardson7,5 over @ 1,72 unibet <plus> 12 pkt.

Jesli goscie maja powalczyc o koncowy sukces , to ktos te pkt. musi zdobywac.Mysle ze pod nieobecnosc Nichollsa , ciezar walki wezmie na swoje barki Lee.Oby tylko bedacy w dobrej formie Woodward nie 'odbieral' pkt partnerowi z pary , ale mysle ze typ powinnien wejsc.

bilans : traf./pudla 25/10

+wasp

Wysłany: 11-04-2008, 18:54   

Coventry - Belle Vue+13 2 @ 2.0 bet365 <plus> 45-45 (45-58)

Obie ekipy spotkaly sie juz na torze Coventry(o Tarcze P.Cravena) i gospodarze odniesli b. wysokie zwyciestwo 54-36+3joker, ale w lidze juz Belle Vue na trudnych torach takich jak w: Wolves i Swindon toczyli bardzo wyrownane pojedynki.W tamtym meczu slabo wypadl J.Screen 5 pkt. i Gjedde 8pkt.Dzisiaj licze na lepszy wystep obu zawodnikow, a glownie Gjedde, wydaje sie byc w b.dobrej formie.Mysle ze i Jankowski nabiera powoli pewnosci siebie i przy sprzyjajacych okolicznosciach te 4-5 pkt jest w jego zasiegu.Ogolnie mysle ze trio Crump , Gjedde i Screen wywalcza ok 33 pkt. bez jokera , a brakujace 6pkt uciulaja "Bolki", no zobaczymy , oby nareszcie moj typ na hc wszedl , bo ostatnio miewam z tym problemy.

ps.W bet365 na to zdarzenie kurs spadl na 1,8 , ale teraz widze ze w unibet jest hc+14@1,85 . Przyznaje ze nie namawiam do tego typu , bo roznie to moze byc, gospodarze maja bardzo mocny i wyrownany sklad , ale mysle ze az takiego pogromu nie bedzie.
Ostatnio zmieniony przez wasp 12-04-2008, 17:42, w całości zmieniany 1 raz  

+wasp

Wysłany: 11-04-2008, 19:54   

Stead - Gjedde 2 @ 2,75 unibet 5j. <plus> 5-11pkt.

Stead, to bardzo dobry zawodnik, ale tez bardzo czesto nawala tj. raz potrawi zdobyc 12-14 pkt by w nastepnym meczu tylko kilka oczek.Jednak dzisiaj jedzie na swoim torze, przeciw bylej swojej druzynie , moze wiec sie bardzo postarac.Z drugiej strony Gjedde jest w wybornej formie i zapewne pojedzie 5 razy,a Stead jesli cos zawali moze nie jechac w biegu 15-ym, ale ze to troszke ryzykowny typ to tylko wart u mnie 5 j.

bilans: traf./pudla 27/10

+wasp

Wysłany: 12-04-2008, 19:19   

Eastbourne - Wolves+13 2 @ 2.0 bet356 <minus> 53-40 (53-53 :nok: )

F.Lindgren 9,5 over 2,75 unibet .[b]5j <plus> 11pkt

Coz . licze ze wreszcie przebudzi sie Lindgren i pociagnie druzyne Wilkow do...wyrownanego( w miare0)meczu.Sorki za tak lakoniczny 'oipis' , ale nie mam zbyt duzo czasu.

ps. Dzisiaj pozno wrocilem z pracy i troszke bez przemyslenia typowalem i otrzymalem najmniejszy wymiar kary.Otoz te zlamasy 'Wilki" przegrywali juz roznica 22pkt i coz , chwala im ze podjeli walke i o maly wlos nie skonczona wejsciem hc+13, bowiem po 13-tym biegu zniwelowali straty 'tylko' do 9 pkt.Jednak w 15-tym biegu, to byl 'bankier' ze chyca 1-5.Szkoda ze w ostatnim biegu byl remis, po cichu liczylem ze moze sie uda Lindgrenowi i Iversenowi pokonac pare gospodarzy w stosunku 4-2 , jednak zbyt dobrze ostatnio dysponowany jest Richardson, ktory wygral bieg nominowany i skonczylo sie 3-3.Jednak cieszy ze Lindgren zrobil overa , tak wiec straty znikome, moglo byc super , ale w polowie zawodow nie liczylem nawet ze chociaz jeden typ wejdzie.Tak wiec tragedii nie ma.

+wasp

Wysłany: 13-04-2008, 13:14   

Wroclaw+11 - Torun 1 @ 1,9 SB <plus> 41-48 (52-48)

Patrzac na sklady zdecydowanym faworytem sa goscie ale.....sporadycznie sie zdarza by na wyjezdzie wszyscy pojechali genialnie , wiec licze na slabsza dyspozycje ktoregos z polskich zawodnikow.Gospodarze umieja przygotowac tor pod siebie, w dodatku przy duzej przewadze bedzie zapewne r/t i ewentualnie joker.Tak wiec mysle ze goscie wywioza pkt, ale nie przypuszczam by zrobili Atlasowi lanie wieksza roznica niz 10 pkt.

bilans:traf./pudla 29/11

+wasp

Wysłany: 14-04-2008, 13:50   

Tarnow - Z.Gora 2 @ 1,7 SB <plus> 41-49

Po wielkim dranstwie jakie Jaskolki (wlodarze klubu) zrobily tydzien temu, mysle ze wyjdzie wielka zlosc u gosci.Mimo ogromnego oslabie nia, stawiam na Z.Gore.Licze ze tacy zawodnicy jak: Dobrucki,Walasek i Pepe zdobeda w granicach 36-39 pkt. licze tez ze kilka bardzo cennych pkt. dorzuci Grzesiu Zengota, reszta druzyny , jakies tam pojedyncze oczka.Moze byc ciezko, bo Koldi , J.Rempala dysponuja dobrymi startami u siebie, ale reszta druzyny to zas nie jakis tuzy polskiego zuzla.Mysle ze mimo ogromnych oslabien przyjezdni uporaja sie z jaskolkami.Tor miejscowych juz nie jest az takim wielkim hc-em ,juz druzyny przyjezdne rozgryzly jego specyfike.Juz nie chce mi sie szukac dokladnych zdobyczy pkt. z ub. roku Dobruckiego,Walaska i Pepe, ale byly to zdobycze 2-u cyfrowe , mimo iz jechali wowczas u gospodarzy T.Gollob i Holta.Vamosss ZKZ !!!! a aaa...dodam jeszcze (gdzies juz pisalem) ze moje serce bije dla ekipy z grodu Bachusa :) jedziemy po to :kr?l: lub po to <wygrana> ;)
Ostatnio zmieniony przez wasp 14-04-2008, 19:53, w całości zmieniany 1 raz  

donzamerro 

Nr Użytkownika: 124

Wysłany: 14-04-2008, 14:11   

wasp napisał/a:
Tarnow - Z.Gora 2 @ 1,7 SB

Po wielkim dranstwie jakie Jaskolki (wlodarze klubu) zrobily tydzien temu, mysle ze wyjdzie wielka zlosc u gosci.Mimo ogromnego oslabie nia, stawiam na Z.Gore.Licze ze tacy zawodnicy jak: Dobrucki,Walasek i Pepe zdobeda w granicach 36-39 pkt. licze tez ze kilka bardzo cennych pkt. dorzuci Grzesiu Zengota, reszta druzyny , jakies tam pojedyncze oczka.Moze byc ciezko, bo Koldi , J.Rempala dysponuja dobrymi startami u siebie, ale reszta druzyny to zas nie jakis tuzy polskiego zuzla.Mysle ze mimo ogromnych oslabien przyjezdni uporaja sie z jaskolkami.Tor miejscowych juz nie jest az takim wielkim hc-em ,juz druzyny przyjezdne rozgryzly jego specyfike.Juz nie chce mi sie szukac dokladnych zdobyczy pkt. z ub. roku Dobruckiego,Walaska i Pepe, ale byly to zdobycze 2-u cyfrowe , mimo iz jechali wowczas u gospodarzy T.Gollob i Holta.Vamosss ZKZ !!!! a aaa...dodam jeszcze (gdzies juz pisalem) ze moje serce bije dla ekipy z grodu Bachusa :) jedziemy po to :kr?l: lub po to <wygrana> ;)

Troche poczytałem i sam gram podobnie :) kursy bardzo fajnie się zmieniły od dnia wczorajcszego i po takim mysle, ze warto zagrac. analizkę sam gdzies zaraz zarzuce :)

+wasp

Wysłany: 14-04-2008, 14:29   

Sportowe fakty podaja w skladzie ZKZ-tu Zarzyckiego i Baniaka, ale w ich miejsce pojada rosjanie:Wodjakow i Kosolapkin, to mysle ze zwlaszcza ten pierwszy bedzie wzmocnieniem.Patrzylem na jego CV i w Rosjii poczyna sobie b.dobrze.

bilans:traf./pudla 30/11

+wasp

Wysłany: 17-04-2008, 18:43   

Bjerre - Gjedde+1 2 @ 2,0 bet365 <minus> 11-6

Gjedde pod 'okiem' Crumpa w tym sezonie jezdzi kapitalnie , mam nadzieje ze dzisiaj to potwierdzi.Obaj spotkaja sie 2 lub 3 razy i mysle ze jest szansa by ten typ wszedl.Mala , ale jednak jest szansa ze Bjerre moze nie pojechac w biegu 15-ym , ale by tak sie stalo King musi pojechac dobrze. z tym ze ma ciezki 13-ty bieg i o pkt. moze byc trudno.Nozobaczymy , ale mysle ze po takim kursie i w takiej dyspozycji jak jest obecnie Gjedde warto zaryzykowac.Oby z dobrym skutkiem

ps. Przyznaje w tym przypadku dalem sie troszke "wypuscic" bukowi.Bjerre nareszcie zaskoczyl, na moje nieszczescie, Gjedde troszke slabiej i nie zalapal sie do 15-biegu , no trudno.
Ostatnio zmieniony przez wasp 18-04-2008, 08:55, w całości zmieniany 1 raz  

Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Private Picks » "joker"